Ενας κόσμος από Φως

Metal Light Φωτιστικά


Κάντε το χώρο σας πιο όμορφο και διαφορετικό , αλλάζοντας απλά τα φωτιστικά σας. Βρείτε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα ότι ταιριάζει στο γούστο σας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας.

Παιδικά Φωτιστικά

Ενα δωμάτιο. Ενας κόσμος

Φωτιστικά με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους μικρούς μας αγγέλους. Για φωτεινές νύχτες και παιχνιδιάρικες ημέρες διαλέξτε κάτι για το αγοράκι ή κοριτσάκι σας.

Προσφορές

Τα πάντα για εσάς και το σπίτι σας

Τώρα βρείτε Παιδικά έπιπλά , Διακοσμητικά , Είδη Γάμου , Κουρτινόβεργες και Συστήματα ασφαλείας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Metal Light Motsiopoulos Εταιρεία

Η εταιρεία Metal Light Motsiopoulos δραστηριοποιείται επιτυχώς από το 2005 στην ελληνική αγορά, κατασκευάζοντας και διανέμοντας ποιοτικές συλλογές φωτισμού , εσωτερικής διακόσμησης καθώς και συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρολογικού υλικού.

Το showroom της εταιρείας λειτουργεί στον άνετο και προσεγμένο χώρο, επί της ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ 4, στη Βέροια, όπου μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και προτάσεων για κάθε τύπο διακόσμησης και στυλ φωτισμού.

Το σύνολο των εκθεμάτων μας είναι αποτέλεσμα φαντασίας και καλού γούστου και εναρμονίζετε πάντα με τις προτάσεις  και το στυλ του καιρού.

Επιλέγουμε με ευελιξία και προτείνουμε πάντα εκείνες τις ιδέες που ανταποκρίνονται στη συνεχή απαίτηση ικανοποίησης του πελάτη. Πιστεύοντας στην ιδιαιτερότητα και στην ανάδειξη της διαβίωσης σε ένα χώρο πλούσιο σε συναισθηματικές προτάσεις, είμαστε διαρκώς πρόθυμοι να σας παρουσιάσουμε ένα νέο τρόπο αντίληψης της αισθητικής του χώρου σας. Όχι μόνο ένας χώρος για να τον γεμίσετε με φωτιστικά, υψηλού  σχεδιασμού, αλλά ένας χώρος με το δικό του συγκεκριμένο ύφος, ο οποίος παράλληλα εξυπηρετεί πρακτικές ανάγκες.

Στην έκθεσή μας θα συναντήσετε φωτιστικά για οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Διατίθεται μια ευρεία και αξεπέραστη ποιοτικά συλλογή σε κλασικά και μοντέρνα φωτιστικά, πολυελαίους σύγχρονους και κλασικούς, πολύφωτα οροφής και κρεμαστά, φωτιστικά δαπέδου και επιτραπέζια, απλίκες, φωτιστικά εξωτερικών χώρων και ειδικού τύπου.
Η ποιότητα, η ποικιλία και η ευελιξία συνθέσεων αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά προκειμένου να διαμορφώσετε το δικό σας χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό, με τις καταλληλότερες φωτιστικές και διακοσμητικές επιλογές.

Στόχος της εταιρείας Metal Light είναι να σας προσφέρει με επιτυχία το συνδυασμό του κατάλληλου φωτιστικού σώματος και αντικειμένου διακόσμησης.